EuroCartridgeSmartDeals

Print goedkoop en steun uw vereniging!! Meer info...
 
Zowel leden als niet-leden kunnen inktpatronen bestellen via de website 
www.inktentonersvoorkbdb.be.  


Door het rolnummer van uw vereniging te vermelden, wordt 7 % van de aankoopprijs van de “Smartdeals” en 5% van de aankoopprijs van de ” Xerox XRC toners” geschonken aan uw vereniging.

 

 
 
 
 
Persmededeling
 
Aan de duivenmaatschappijen en liefhebbers van Antwerpen, Oost- Vlaanderen, Vlaams-Brabant
 
Wijziging lossingsuren opleervluchten provinciale entiteiten Antwerpen, Oost- Vlaanderen, Vlaams-Brabant KBDB 21-22 juni 2017
 
De vergezellers hebben in samenspraak met de provinciale entiteiten Antwerpen, Oost- Vlaanderen, Vlaams-Brabant KBDB , ten gevolge de extreme weersomstandigheden en in belang van het dierenwelzijn, de lossingsuren op  woensdag 21 donderdag 22 juni 2017 voor de opleervluchten te wijzigen als volgt :
 
Er kan gelost worden vanaf 
 
7u Quievrain  
 
6u40 Momignies 
 
provinciale entiteiten Antwerpen, Oost- Vlaanderen, Vlaams-Brabant
 
 
 

 

Provinciale kampioenschappen - definitieve uitslag


Jeugdboekje 


Hou er rekening mee dat de gebouwen waar vroeger de zitdag plaatsvond zijn afgebroken, de zitdag gaat nog steeds door in de Dorpsstraat maar aan de overzijde van de straat in het gebouw rechts van de pastorie.


Bij deze informeren wij u ervan dat de heer Jeroen Rommelaere de functie van administratief secretaris van de Provinciale Entiteit Oost-Vlaanderen zal uitoefenen.

Jeroen Rommelaere is te bereiken op het telefoonnummer 0474 09 86 61, email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geert Philips houdt eraan alle verenigingen en liefhebbers te danken voor de aangename samenwerking tijdens de voorbije jaren, en is ervan overtuigd dat de samenwerking met Jeroen ook op een zeer constructieve manier zal verlopen.


Het provinciaal secretariaat Oost-Vlaanderen, Dorpstraat 12 te 9052 Zwijnaarde, is geopend op MAANDAG, dit tussen 9u en 12u en 13u en 16u. 

 

Kampioenschappen

2016

2015

2014

2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter